Hårtrender och frisör i Märsta

Under loppet av många år har det funnits flera olika hårtrender som har gjort det svårt för frisörer i områden som Märsta att hänga med. Från lockigt till trubbigt, från extensions till flätor; listan över trender som kommer och går kan göras lång. Men hur hittar du en frisör som hänger med i det senaste och kan styla ditt hår på ett passande sätt för 2022 års trender?

Vilka är hårtrenderna 2022?

Varje år kommer nya hårtrender. I år kan vi enligt många experter se fram emot: återkomsten av mittbenan, naturliga färger och glänsande längder. Nedan går vi djupare in i varje trend.

Trend 1: Återkomsten av mittbenan

Idag pågår nästan ett krig mellan Generation Z och Millenniumgenerationen. Den förstnämnda generationen anser att sidbenan har gjort sitt. Många är överens om att det är sant – men i år är det mittbenan som är en av vårens mest trendiga trender. Det gäller oavsett om du har kort eller långt hår.

Trend 2: Naturliga färger

I år är det även enkelheten som gäller. Det bästa är att undvika att färga håret och låta din fantastiska, fina och naturliga hårfärg ta plats. Det gäller oavsett vilken färg ditt hår är: brunt, svart eller blont.

Trend 3: Skinande rent hår

Vårmodet från 2021, som dominerades av glansiga och välmående längder, kommer att göra en enorm comeback när vi går in i våren 2022. I år är det konceptet “liquid hair” som gäller och det betyder att håret ska skina med hjälp av naturliga och skonsamma oljor.

Bäst frisör i Märsta

Vi vet om en originell frisör i Märsta som har bra koll på de senaste hårtrenderna och alltid är ett säkert val. Just den här frisören har varit verksam inom branschen i många år, vilket innebär att de är duktiga proffs som vet vad de gör. Dessutom är de ansedda inom området och många anser att de är Märstas ledande frisörsalong. Således slipper du åka in till centrum för att klippa håret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *